Selecteer een pagina

Welke vragen en projecten komen er zoal terecht bij The Creative Society?

Help, we verstaan mekaar niet meer..

Hoe groter een organisatie wordt, hoe complexer en hoe moeilijker het is om samen op dezelfde golflengte te blijven. Hoe zorgen we ervoor dat iedereen begeesterd wordt door een magnetische visie en dat alle neuzen in dezelfde richting  staan? Hoe creëren we een sterke connectie tussen het topmanagement en alle medewerkers over verschillende locaties en landen heen?  Hoe laten we de vonk overslaan naar onze toekomstige collega’s? HR-Productions ging de uitdaging aan en helpt tientallen bedrijven om elkaar weer ’te verstaan’.

Schermafbeelding 2015-03-20 om 13.00.53

Careersite 3.0

De jobsites van vandaag ervaar ik als saai en voorbijgestreefd. Ik heb een visie en technologie ontwikkeld waarmee bedrijven en kandidaten elkaar beter kunnen vinden. Ik kom aankloppen bij TCS als klankbord en om ondersteuning te krijgen bij de realisatie van mijn droomproject. Check out Branded.Careers

Je gelooft je oren niet

Ik heb mijn hele leven gewijd aan de ontwikkeling van de ultieme luidspreker. Nu ik mijn doel bereikt heb, ben ik blij dat The Creative Society mij gaat helpen om mijn uitvinding in de wereld te zetten.

'Raad van Ondernemers'

It’s lonely at the top. Waar kan ik als ondernemer of CEO mijn vertrouwelijke vraagstukken en plannen toetsen bij andere ondernemers en topmanagers? Er bestaat maar één think tank zoals The Brain Power Group waar je met meer dan 30 creatieve (jonge én senior-)ondernemers in dialoog kan gaan. Nergens zal je op zulke korte tijd zoveel advies en creativiteit kunnen bekomen als bij de think tank van The Creative Society.

Tijd om 'in beweging' te komen

Sport is mijn passie. En veel mensen bewegen te weinig met alle gevolgen vandien. Ik wil als personal trainer zulke mensen uit hun luie stoel halen en sporters helpen om blessures te vermijden. Ik droom van een eigen studio en een leuk team . Ik heb wat zelfvertrouwen, een toffe locatie en de juiste partners nodig om deze droom te realiseren.. Kan TCS mij helpen om tot een succesvol project te komen. Yes we can. Check out The Functional Training Loft @ functionaltraining.be/wijnegem

Hoe kunnen we als organisatie ons geluk terug vinden?

De honger naar meer slaat wild om zich heen in onze bedrijfswereld. Meer met minder. Maar kan het nog zo verder? En wat zou er gebeuren met onze resultaten als we er eerst voor  zorgen dat medewerkers zich als een vis in het water voelen? The Happy Wave, een visieproject van TCS, brengt de business case van happiness@work op tafel en stelt u in staat om geluk te meten op de werkvloer. The Happy Wave inspireert met harde feiten én creatieve inzichten om geluk en resultaten met elkaar in harmonie te brengen. En dat werkt.

Daar zit muziek in

Kunnen een beroepsmuzikant en een muzikale ondernemer met de hulp van The Creative Society erin slagen om met acoustische covers een wereldwijd publiek te veroveren op youtube? ListenUp Unplugged besloot het erop te wagen. De eerste 1000 fans, wereldwijd, zijn een feit. More to come.

Oh my god... we're so boring.

Ons bedrijf doet het goed, heel goed zelfs. Maar we zijn te zakelijk, te saai. We willen meer fun op de werkvloer, meer bruis in onze teams. TCS kan ons inspireren om via een happy wave een  ‘great place to work’ te worden zonder onze efficiëntie te verliezen.

The Happy Room

De druk van productiviteit en kwartaalresultaten is extreem groot geworden in ons bedrijf. Door onze ‘haast’ zijn we niet meer zo innovatief als vroeger. Kan TCS ons bijstaan om geregeld eens ‘creatieve topmomenten’ te creëren en zo onze innovatie te blijven voeden?  In een aparte omgeving, waar we even uit onze context gehaald worden? Natuurlijk, in ons eigen hoofdkwartier, The Happy Room, stroomt creativiteit als nergens anders.

Focus

Wij hebben enkele jaren geleden een eigen bedrijf opgericht maar de zaken gaan niet zo goed. Er mist blijkbaar iets. TCS legde snel de vinger op de wonde en bracht inzichten aan die ons naar een sterkere focus  leiden. We doen vandaag immers ‘vanalles wat’, en hebben geen duidelijke doelstellingen. Daar gaat binnenkort dus verandering in komen.

De grote sprong

Wij hebben onze vaste jobs opgegeven om samen voor onze visie te gaan. Namelijk teams helpen om beter samen te werken zodat hun bedrijven echt kunnen bloeien. TCS kan ons helpen met belangrijke introducties bij klanten, met  creatieve inzichten en door ons aanbod beter af te stemmen op wat er echt leeft in de markt.

Kort en krachtig

Na een reorganisatie van onze redactie, werd ik als journalist ontslagen. Ik besloot  om freelance te gaan, maar had nood aan een onderscheidende factor, een eigen project. Ik kwam aankloppen bij de TCS voor inspiratie en een duwtje in de rug. In één brainstorming onstond de focus om moeilijke zaken/visies/ideeën, enz… eenvoudig en compact neer te schrijven, via heel creatieve pocketboekjes die je in minder dan één uur kan uitlezen. TCS bedacht ook  een geschikte naam: Compact Publishing.  Met deze visie kon ik een bedrijf oprichten en de eerste grote klanten dienden zich snel aan.

Herbronning

Ik heb een succesvol bedrijf uitgebouwd maar ervaar het intussen als sleur. De passie is weg en ik voel me daar niet lekker bij. De omgevingsfactoren zijn ook sterk veranderd. Kan The Creative Society mij inspireren en begeleiden om een koerswijziging door te voeren en mijn drive te helpen terugvinden?

Top_Secret_Stamp