Selecteer een pagina

Charter voor members en partners

Is The Creative Society iets voor jou?
Member worden van The Creative Society kost u niet veel tijd en zeker geen geld. Ons membership is een wederzijds pact, een mindset, die ons samenbrengt. Een statement die aangeeft dat jij graag bereid bent om jouw persoonlijke creativiteit en contacten aan te spreken als The Creative Society jouw hulp nodig heeft. Een echt pact is wederzijds, dus kan jij als member ook altijd terugvallen op TCS als jij eens nood hebt aan extra inzichten of contacten.  Alles komt op gang met jouw bereidheid om iets belangrijks te willen doen voor iemand anders, zonder daar onmiddellijk iets terug voor te verwachten. Vanuit deze pay-it-forward-mindset (heb je de film gezien?) word jij mee een belangrijke bouwsteen van onze bijzondere community.

Hoe werkt een partnership praktisch?

Wij hechten er veel belang aan om u en uw intenties goed te leren kennen. Er moet een click zijn met u als persoon en met uw project. Zoals bij een relatie, is de chemie van het eerste moment een belangrijke indicator. Vervolgens toetsen wij de x-factor en de haalbaarheid van uw idee af bij een reeks experten binnen ons netwerk van members en relaties. Van daaruit kan de overtuiging groeien om er mee voor te gaan. Dan kijken we samen welke ondersteuning u precies wenst en welke samenwerkingsformule en support dan best past bij het opzet.

 

Het is moeilijk om in een geef-modus te komen, als je je eigen levenszekerheden nog niet hebt opgebouwd. Dan kijkt een mens snel naar anderen door de bril van ‘wat kan jij voor mij betekenen?’ Zo springen bijvoorbeeld commerciële netwerkers meteen in het oog op recepties en businessclubs. Hun eerste vraag is nooit “Wie ben jij?”, maar wel “Wat doe jij voor job? (en hoe kan jij voor mij misschien een verschil maken?). Deze mensen staan nog in het leven om te nemen, niet om te geven. Zonder enig oordeel te willen vellen, is wie zich hierin herkent niet klaar voor een membership in The Creative Society.
Partners zijn creatieve ondernemers die hun project of bedrijf associëren met The Creative Society. Zij bouwen daarmee niet alleen hun eigen project uit maar werken ook actief mee aan het succes van The Creative Society. De samenwerkingsformule met partners verschilt case per case, in functie van de wensen en noden.
Wie geeft krijgt het tienvoudige terug. Je weet alleen niet wanneer én door wie jij zal ontvangen. Wie dat echt door heeft, en zijn of haar hart heeft openstaan om anderen te helpen wanneer nodig, is hartelijk welkom in onze community.

Wil jij graag member of partner worden?

9 + 2 =

Safety first!

Uw idee is veilig bij ons. Wij zijn geen haaien die er op uit zijn om met uw idee aan de haal te gaan en er zoveel mogelijk geld mee te verdienen. We zijn er om u te helpen slagen in uw opzet en kunnen u ook bijstaan om uw concept of idee ook zo goed als mogelijk te beschermen. En als u zich nog steeds onveilig voelt, kan u altijd nog Safety First inroepen. Smos regelt het dan wel.